Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsdenhaag.nl


  In Den Haag geven mediums direct antwoord op uw levensvragen en verwachtingen in de liefde.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Thaiis
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsdenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Hoi Thaiis

Mijn vertrouwen in jou is groot, jij brengt altijd weer rust in mij door je wijze raadt en antwoorden te geven die ik nodig heb.

Je bent een krachtig medium en echt een toevoeging in mijn leven.



Dikke knuffel A




Ervaring van Anna met medium Thaiis   Ervaring van Anna met medium Thaiis   Ervaring van Anna geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Thaiis,

na enkele anderen gebeld te hebben, geeft u mij het fijnste gevoel, waarvoor dank.
Je zegt waar het op staat, al kan dit zowel positief als negatief uitvallen. Eerlijkheid gewoon, WAUW !
Ik heb er vertrouwen in en hoop oprecht dat dit loopt zoals verwacht. Loslaten kan ik en wil ik nog niet, zoals je aangaf en is ook nog niet aan de orde. Ik hou je op de hoogte.

Veel liefs

M en M




Ervaring van M & M met medium Thaiis   Ervaring van M & M met medium Thaiis   Ervaring van M & M geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Thaiis

Vandaag spraken we elkaar na lange tijd.
Zoveel tijd en een hele transformatie verder kijk ik dankbaar uit naar de lente.
Heel veel Liefs Johanna





Ervaring van Johanna met medium Thaiis   Ervaring van Johanna met medium Thaiis   Ervaring van Johanna geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  lieve Thaiis, bedankt voor de mooie reading . Hartstikke bedank. Kort en krachtig. Bedankt - Iggy.




Ervaring van Iggy met medium Thaiis   Ervaring van Iggy met medium Thaiis   Ervaring van Iggy geplaatst op 9 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Hoi lieve Thaiis je 1ste voorspelling kwam gisteravond al uit nadat ik je had gebeld bericht. Zo blij nu nog afwachten of je andere voorspelling ook uitkomt maar daar ben ik van overtuigd. Spreek je snel weer dikke knuf xxx. Bianca,




Ervaring van Bianca met medium Thaiis   Ervaring van Bianca met medium Thaiis   Ervaring van Bianca geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Thaiis, sorry mijn tegoed was op, bedankt voor je advies, ik ga het zeker meenemen! Ik hoop dat het nu allemaal heel snel word opgelost en dat wij kunnen gaan genieten van onze relatie!
Liefs




Ervaring van J met medium Thaiis   Ervaring van J met medium Thaiis   Ervaring van J geplaatst op 23 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Thaiis, dank voor je eerlijkheid. Je ziet dingen juist die je niet kan weten. Je heb een paar dingen benoemd die je absoluut niet kan weten. Ik heb er vertrouwen in dat mijn relatie goed komt en ik zal proberen niet zo nerveus te zijn. Wanneer hij terug is laat ik het je weten. Liefs Celisa




Ervaring van Celisa met medium Thaiis   Ervaring van Celisa met medium Thaiis   Ervaring van Celisa geplaatst op 17 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Thaiis,

je bent toppie. jij bent de beste. keer op keer komt alles uit .





Ervaring van Mara met medium Thaiis   Ervaring van Mara met medium Thaiis   Ervaring van Mara geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Deze afgelopen twee jaar ben jij zo belangrijk voor mij geweest! Dank je voor de fijne gesprekken en jouw wijze raad! Malika




Ervaring van M met medium Thaiis   Ervaring van M met medium Thaiis   Ervaring van M geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Thaiis, Na ons telefoongesprek heb je me weer moed gegeven. Je inzichten kloppen helemaal en ik hoop dat je voorspellingen ook zo kloppend zullen zijn. Veel liefs.




Ervaring van Lucas met medium Thaiis   Ervaring van Lucas met medium Thaiis   Ervaring van Lucas geplaatst op 28 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Thaiis, sorry de verbinding werd verbroken, maar zo leuk dat je mij nog herkende na zo’n lange tijd! Bedankt dat je naar ons gekeken hebt! Ik heb er alle vertrouwen in! En ik weet dat het snel goed komt.
Liefs J & M




Ervaring van J&M met medium Thaiis   Ervaring van J&M met medium Thaiis   Ervaring van J&M geplaatst op 16 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Zeer goede inzichten. Zeer herkenbaar wat Thaiis zei. woorden schieten mij tekort
.Heel goed.




Ervaring van Esther met medium Thaiis   Ervaring van Esther met medium Thaiis   Ervaring van Esther geplaatst op 23 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Oh Thaiis fijn dat je er weer was. Helaas beltegoed op maar bel je snel weer.

Jeweetwelwie.




Ervaring van Sinti met medium Thaiis   Ervaring van Sinti met medium Thaiis   Ervaring van Sinti geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Thaiis,
Ik heb je voor de eerste keer gebeld en wauw wat een mooi consult mocht ik krijgen. Ik kon uren met je doorgaan omdat je haarfijn aanvoelt, positief/negatief, maar je geeft eveneens ook tools mee waar je iets mee kan doen. Dat is heel fijn. 1000 sterren waard! Ik wil je heel hard bedanken dat je mij tot rust hebt gebracht en ik hou je zeker op de hoogte.
Veel liefs, N.




Ervaring van N.E. met medium Thaiis   Ervaring van N.E. met medium Thaiis   Ervaring van N.E. geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Bedankt voor jouw steun. Je bent top .




Ervaring van Priscilla met medium Thaiis   Ervaring van Priscilla met medium Thaiis   Ervaring van Priscilla geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Wauw wat ben jij goed . Weer dingen uitgekomen die je gezegd had. Ik bel je zeker terug als zich de rest ook afspeelt wat jij voorspelt hebt. Bedankt voor je steun iedere keer als ik het niet meer zie zitten.




Ervaring van Sonia met medium Thaiis   Ervaring van Sonia met medium Thaiis   Ervaring van Sonia geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Taiis, via deze weg wil ik je laten weten hoe dankbaar ik jou ben voor al je steun. Wat ben jij zo lief en geduldig.
Je bent heel accuraat en geeft mij altijd de juiste adviezen. Jij bent echt een topper. Dikke knuffels en veel liefs van mij. xxx.




Ervaring van W met medium Thaiis   Ervaring van W met medium Thaiis   Ervaring van W geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Thaiis,

wat je me vertelde klopte allemaal. ik wou je bedanken voor al het moois wat je zag. Bedankt dat je er altijd bent wanneer ik je nodig heb.




Ervaring van Benjamin met medium Thaiis   Ervaring van Benjamin met medium Thaiis   Ervaring van Benjamin geplaatst op 9 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Dank je wel Thaiis dat je er voor mij bent. Heb jou zojuist weer gesproken en voelde me hierna een stuk rustiger. Liefs, Petra.




Ervaring van Petra met medium Thaiis   Ervaring van Petra met medium Thaiis   Ervaring van Petra geplaatst op 25 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Dag Thaiis, bedankt voor je gesprekje. Ik zal nog lang aan je woorden denken . Zodra er veranderingen plaatsvinden zal ik jou ook op de hoogte brengen. Veel liefs, Berna.




Ervaring van Berna met medium Thaiis   Ervaring van Berna met medium Thaiis   Ervaring van Berna geplaatst op 23 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Thaiis, wat ben je altijd goed in wat je doet. Je bent altijd zo lief voor mij en je advies is altijd eerlijk. Ik heb in het verleden vaker contact gehad met andere mediums, maar niet meer. Ik weet dat jij altijd goed zit, ook al is er altijd nog een vrije wil en keuze. Je hebt het altijd wel bij het juiste eind, of het nou om werk, liefde of iets anders gaat. Heel veel liefs voor jou, dikke knuffel en bedankt voor alles - S.




Ervaring van S. met medium Thaiis   Ervaring van S. met medium Thaiis   Ervaring van S. geplaatst op 28 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Thaiis is echt goed. Zonder jou had ik het allang opgegeven. Dank je voor alles .




Ervaring van Angelique met medium Thaiis   Ervaring van Angelique met medium Thaiis   Ervaring van Angelique geplaatst op 28 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Sorry mijn credits waren op.
Bedankt voor de bevestiging dat mijn zorgen om J terecht zijn. Helaas kan ik hem er niet bij helpen, dat weet ik ook.




Ervaring van Esmeralda met medium Thaiis   Ervaring van Esmeralda met medium Thaiis   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 18 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Thaiis is zeer intuītief. Ze is een echte aanrader om eens naar te bellen. Bedankt voor je steun.




Ervaring van Lisa met medium Thaiis   Ervaring van Lisa met medium Thaiis   Ervaring van Lisa geplaatst op 16 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Thaiis, de verbinding verbrak en ik heb opeens een slecht netwerk en zie dat je in pauze bent nu. Super bedankt weer voor al je goede advies. Ik bel je snel even weer. Je bent een topper. Liefs, Stefanie.




Ervaring van stefanie met medium Thaiis   Ervaring van stefanie met medium Thaiis   Ervaring van stefanie geplaatst op 7 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Dank je Thaiis. Ik heb je al zo vaak gebeld over dezelfde situatie. Je geeft mij elke keer duidelijke inzichten en steun.




Ervaring van M met medium Thaiis   Ervaring van M met medium Thaiis   Ervaring van M geplaatst op 28 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  God ik zou wel uren met jou kunnen praten alles klopt komt altijd uit, tijd is altijd een vraagteken dat is gewoon zo maar je bent geweldig de tijd was om anders waren we nu nog bezig maar bel je zeker terug. Ik was nog vergeten te zeggen dat mijn dochter een dochter heeft gekregen zoals je zei, bedankt en bel je zeker terug.




Ervaring van Sonia met medium Thaiis   Ervaring van Sonia met medium Thaiis   Ervaring van Sonia geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Thaiis, en toen was de verbinding verbroken.
Heel hartelijk dank voor de geweldige Reading. U bent een kei in uw vak. Liefs, Odette.




Ervaring van Odette met medium Thaiis   Ervaring van Odette met medium Thaiis   Ervaring van Odette geplaatst op 14 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Thais wat vind ik het erg dat ik niet kort bij jou woon,jij zo mijn beste vriendin zijn . Jij bent zo eerlijk en recht uit . Ik mis dat sinds het overlijden van mijn man een goei vriendin. Ik hoop u nog te horen .
Veel liefs maggy.




Ervaring van Maggy met medium Thaiis   Ervaring van Maggy met medium Thaiis   Ervaring van Maggy geplaatst op 15 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Moeite waard om met Thaiis te bellen.

Ik heb Thaiis haar advies gevolgd. Tot nu toe klopte alles wat ze zei. Ze geeft me een geruststellend gevoel en wat ze me ook verteld heeft komt ook echt uit. Kevin.




Ervaring van Kevin met medium Thaiis   Ervaring van Kevin met medium Thaiis   Ervaring van Kevin geplaatst op 29 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Wat een mooi consult gaf Thaiis.
Zo zuiver en eerlijk.
Je hoort me binnenkort weer. Helena.




Ervaring van Helena met medium Thaiis   Ervaring van Helena met medium Thaiis   Ervaring van Helena geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Ontzettend bedankt weer voor het fijne gesprek. Je bent er altijd voor mij geweest in het begin van het jaar, tijdens de moeilijkste periode van mijn leven. En nu met de lastige liefdeskwestie ook weer. Jij zal nooit zeggen wat ik moet doen of welke keuze ik ga maken, maar door jouw goede adviezen en mijn eigen intuitie, weet ik wat mij te doen staat.

Liefs, S.




Ervaring van S. met medium Thaiis   Ervaring van S. met medium Thaiis   Ervaring van S. geplaatst op 25 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Thaiis, ik spreek je regelmatig doordat ik even door een moeilijke periode ging op persoonlijk vlak. Je bent altijd eerlijk gebleven en daardoor was ik voorbereid op bepaalde zaken. Het is allemaal zo gelopen zoals jij in de kaartjes zag. Ik heb ook vertrouwen hoe dit verder gaat verlopen. Ook wat betreft de liefde ziet het er uiteindelijk positief uit. Ondanks de situatie en afstand gaan wij het wel halen. Als alles zo is ontwikkeld aan het eind van het jaar, laat ik het jou weten. Maar ondertussen hebben we zeker nog contact. Liefs, S.




Ervaring van S. met medium Thaiis   Ervaring van S. met medium Thaiis   Ervaring van S. geplaatst op 27 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Wat een supervrouw. Ik geloof haar. Ik heb een heel lang gesprek met haar gehad. Zij zei rake dingen en heeft mij weer moed gegeven voor de toekomst. Na een enorm zware tijd zal de zon weer voor mij gaan schijnen. Dank je wel Thaiss, ik laat het je weten of als het gaat lopen zoals jij zei. Xxx.




Ervaring van Pauline met medium Thaiis   Ervaring van Pauline met medium Thaiis   Ervaring van Pauline geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Thaiis, ik zou graag uren met jou willen praten maar de tijd gaat zo snel. Bedankt om er te zijn voor mij en je eerlijke informatie die je geeft, je hebt me al heel goed geholpen. Groetjes x Rita x.




Ervaring van Rita met medium Thaiis   Ervaring van Rita met medium Thaiis   Ervaring van Rita geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsdenhaag.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsdenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsdenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumsdenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden