Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsdenhaag.nl


  In Den Haag geven mediums direct antwoord op uw levensvragen en verwachtingen in de liefde.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online mediums uit Den Haag
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsdenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Hallo. Laila

Heb u gisteren gesproken en de eerste voorspelling komt al uit mag morgen naar een huis gaan zien.
Heb zelfs 2x gebeld mischien dat u zich nu herinnert wie het is
Bedankt Rita.




Ervaring van Rita met medium Laila   Ervaring van Rita met medium Laila   Ervaring van Rita geplaatst op 28 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Ik ben eindelijk in london voor het acteren. Wacht ik bel je zo. Blijf je ff online? .




Ervaring van L met medium Louisa   Ervaring van L met medium Louisa   Ervaring van L geplaatst op 28 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Dank je Thaiis. Ik heb je al zo vaak gebeld over dezelfde situatie. Je geeft mij elke keer duidelijke inzichten en steun.




Ervaring van M met medium Thaiis   Ervaring van M met medium Thaiis   Ervaring van M geplaatst op 28 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Heel goed ingevoeld door lilith, ze voelde vanaf de eerste seconde mijn pijn. Wat een fijn gesprek vol begrip en erkenning. Dankjewel lieve lilith voor het begrip . En het kaarsje wat je gaat branden voor mij. Liefs i.




Ervaring van I met medium Lilith   Ervaring van I met medium Lilith   Ervaring van I geplaatst op 28 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Dankjewel voor het gesprek vannacht.

Ik begrijp nu dat ik vastgeroest ben in een bepaald patroon en ben heel fijn geholpen en heb dingen aangereikt gekregen die mij nu weer op weg mag helpen. Hier kijk ik naar uit. Karlien is een dikke aanrader hoor.




Ervaring van HogeDrive met medium Karlien   Ervaring van HogeDrive met medium Karlien   Ervaring van HogeDrive geplaatst op 28 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Ongelooflijk hoe jij alles aanvoelt en ziet al 5 jaar dat je me bij staat met raad en me ik mijn eigen waarde laat groeien. Ik sta niet er niet stom van dat je lijn roodgloeiend staat, je bent top. Wees trots op wat je doet want ben er zeker van dat je voor veel mensen veel betekent in hun leven. Dank je wel voor je luisterend oor en tot binnenkort. Xx.




Ervaring van Madam met medium Carola   Ervaring van Madam met medium Carola   Ervaring van Madam geplaatst op 28 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna, ik heb nog nooit een getuigenis achtergelaten, U bent de eerste die ik een getuigenis achterlaat. Wat U mij vertelde over de ontmoeting pas tegen eind januari zal zijn, is verdorie gisteren uitgekomen. Je zei dat ik verloren maanden heb maar tegen eind januari zag je het toch liggen, ik geloofde er toch niet meer in en verdorie gisteren heb ik hem ontmoet. Ik wil u zo snel mogelijk weer spreken.




Ervaring van Hilde R. met medium Donna   Ervaring van Hilde R. met medium Donna   Ervaring van Hilde R. geplaatst op 27 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Dankjewel Hophe voor de mooie reading. Je zag alles heel zuiver. Je bent alle sterren uit de sterrenhemel waard.




Ervaring van Ann met medium Hophe   Ervaring van Ann met medium Hophe   Ervaring van Ann geplaatst op 27 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Remon
  Ervaring met medium Remon
  Remon is een hele fijne coach. Voelt dingen goed aan en omschrijft situaties feilloos. Ik raad Remon van harte aan. Judged niet en geeft niet alleen advies.




Ervaring van kabaMer met medium Remon   Ervaring van kabaMer met medium Remon   Ervaring van kabaMer geplaatst op 27 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Lieve Laila, Jij bent echt top.
bedankt voor je steun . Dikke knuffel, Sterre xxx .




Ervaring van Sterre met medium Laila   Ervaring van Sterre met medium Laila   Ervaring van Sterre geplaatst op 27 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Super goed. Mijn verhuizing zou in februari plaats vinden maar Kiki bleef volhouden dat ik pas in maart zou gaan verhuizen en dan klopt.




Ervaring van Anoniem met medium Kiki   Ervaring van Anoniem met medium Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Hallo lieverds wie graag een eerlijk antwoord wil op al je vragen bel naar louisa. Haar voorspellingen komen uit echt waar ongelooflijk. ben zo blij dat jij op de lijn bent en me ook steunt stapsgewijs. Zelf dat het een andere advocaat zou zijn zag je heel goed. Bedankt voor alle tijd en moeite. f.




Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Zeer straffe dame.
Heel gedetailleerde informatie gekregen en heel snel tot de kern gekomen met de kaarten.
Bedankt.




Ervaring van c. met medium Laila   Ervaring van c. met medium Laila   Ervaring van c. geplaatst op 26 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Beste Laila, u bent en schat. ik ben blij u gesproken had. Alles wat u heb gezegd klopt. Aangename en liefdevolle dame. Hartelijk dank van u inzicht. Marie.




Ervaring van Marie met medium Laila   Ervaring van Marie met medium Laila   Ervaring van Marie geplaatst op 26 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  lieve donna ik ben zo blij je gesproken te hebben, je bent zo lief en geduldig luistert goed naar me verhaal.

ik wil je bedanken voor alles en wie weet dat we elkaar ooit nog spreken, een hart van goud heb je. en ook heel erg eerlijk in wat ze ziet, voor het 1 zal het teleurstellend zijn en voor het ander zal het blijdschap weergeven, dit is medium met oprechte intenties en ook vertelt hoe het zit.

Ik gun je een heel mooi leven toe en heel veel positiviteit.


Veel liefs dat meisje met hetzelfde naam als je bovenbuurvrouw.




Ervaring van ami met medium Donna   Ervaring van ami met medium Donna   Ervaring van ami geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Goeiedag Dirk, goed dat we konden doorpraten, en je niet omvergeblazen was door mijn probleem, dat er uiteindelijk geen was. Moest wel paar keer lachen. Je bent niet een doorsnee- persoon. Leuk je gesproken te hebben, Yvan .




Ervaring van Yvan met medium Dirk   Ervaring van Yvan met medium Dirk   Ervaring van Yvan geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  Dieze vrouw is een oprecht medium. Kan heel goed aanvoelen wat er van binnen bij mij leeft.
Ze heeft een sterk inlevingsvermogen. Houd rekening me de persoon waarmee ze op dat moment in gesprek is. Ik vond 't fijn om haar gesproken te hebben. 't doet je goed als je ontzettend veel verdriet heb. Dat er dan een medium is die je zo diep begrijpt en meeleeft met je. U bent een lieve vrouw. Ik ga u nog zeker weer eens terug bellen bedankt .groetjes Helma.




Ervaring van Helma met medium Ysis   Ervaring van Helma met medium Ysis   Ervaring van Helma geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met medium Anda-Eldur
  Ervaring met medium Anda-Eldur
  Eerlijk en oprecht. Pakt de energie goed op evenals hoe iemand naar je toe staat.

Groeten Sanne.




Ervaring van Sanne met medium Anda-Eldur   Ervaring van Sanne met medium Anda-Eldur   Ervaring van Sanne geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anda-Eldur  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Beste, lieve Laila. u bent een topper in uw werk en een zeer aangename dame om mee te spreken. Vanochtend heb ik een gedetailleerde Reading van u gehad en kon alles zeer goed plaatsen. Hopelijk gaan mijn wensen uitkomen maar daar heb ik een groot vertrouwen in. Hartelijk dank en ga zo door. X.




Ervaring van O met medium Laila   Ervaring van O met medium Laila   Ervaring van O geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Anda-Eldur
  Ervaring met medium Anda-Eldur
  Topgesprek maar kort doordat mijn telefoon leeg is. Hoop dat ze vanmiddag ook nog even online is dan bel ik zeker terug.

Liefs.




Ervaring van Sandra met medium Anda-Eldur   Ervaring van Sandra met medium Anda-Eldur   Ervaring van Sandra geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anda-Eldur  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Wat een geweldige reading heb ik van jou gehad. Het was een prachtige ochtend, het kon niet meer stuk. Geweldig gewoon, alles klopt van begin tot eind. Dank U wel Laila.

Groetjes uit Rotterdam.




Ervaring van Ad met medium Laila   Ervaring van Ad met medium Laila   Ervaring van Ad geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna,

Al je vorige voorspellingen zijn steeds uitgekomen, maar van deze dacht ik dat je er naast zat. Maar nee, je zat er weer pal op. Ik heb hem gezien. helemaal onverwachts, helemaal zoals je zei.

Alleen maar alle respect voor jou.
Dank je wel voor alles.

Veel liefs .




Ervaring van Me. met medium Donna   Ervaring van Me. met medium Donna   Ervaring van Me. geplaatst op 24 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Marya
  Ervaring met medium Marya
  Marya is niet alleen altijd raak met haar voorspellingen. Ze steunt je door dik en dun. Ze legt je nooit haar mening op maar vertelt je wel wat je kunt verwachten. En het komt altijd uit. Ze is mijn rots.




Ervaring van Anoniem met medium Marya   Ervaring van Anoniem met medium Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Het is uitgekomen wat hij voorspeld had.
Topper dikke merci.




Ervaring van Anoniem met medium Jos   Ervaring van Anoniem met medium Jos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Bedankt voor het snelle reageren op mijn
Email consult .
Hopelijk kan ik jou eens aan de telefoon spreken.
Vriendelijke dame. groetjes anouck .




Ervaring van Anouck met medium Donna   Ervaring van Anouck met medium Donna   Ervaring van Anouck geplaatst op 24 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Super fijn gesprek gehad met Tineke. Wat een fijne energie. Werd ontzettend rustig en kalm van haar stem en energie. Ik bel zeker weer een keer. Echt een aanrader. Lieve groetjes :).




Ervaring van An met medium Tineke   Ervaring van An met medium Tineke   Ervaring van An geplaatst op 24 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Ik bel Destiny al 2 jaar lang en ze is altijd heel zuiver in haar reading. Dingen die ze onmogelijk kan weten, verteld ze gewoon aan me. Destiny is een Topper. De beste op deze lijn by far. Er is geen andere die ik bel dan haar.




Ervaring van Sil met medium Destiny   Ervaring van Sil met medium Destiny   Ervaring van Sil geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Amera
  Ervaring met medium Amera
  In 1 woord Geweldig.
Bedankt Amera
Ik bel je zeker terug.




Ervaring van Anoniem met medium Amera   Ervaring van Anoniem met medium Amera   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amera  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa,
Oog voor detail is oog voor het unieke, en dat ben jij.
Wat jij op je ogen ziet, is ongelooflijk. Weer zijn de voorspellingen uitgekomen. Ontzettend bedankt lieve schat. Helemaal happy de peppy.




Ervaring van Angela met medium Louisa   Ervaring van Angela met medium Louisa   Ervaring van Angela geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Lieve Salina
Telkens als ik met iets zit bel ik jou op je luistert keer op keer naar mijn relaas. je help mij er rustig aan te kijken dank je voor je inzichten en wijsheid. Je doet het vaak kort en krachtig. Je leert me mijn grenzen te bewaken en op te komen voor mezelf. Op tijd een voorspelling die ook uit komt.

Groetjes.




Ervaring van T met medium Salina   Ervaring van T met medium Salina   Ervaring van T geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Hoi Sophia
Ik heb je nu net gesproken bedankt voor de informatie je bent een super goed medium bel jou volgende keer weer bedankt.




Ervaring van Patricia met medium Sophia   Ervaring van Patricia met medium Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna, ik schrijf deze recensie om 4 uur in de ochtend omdat ik zo verrast ben dat hij mij net contacteerde dat hij mij mist. Ik had de hoop niet meer erin maar nu verandert het heel de situatie. Oooh Donna, ik kan het amper geloven, ik hoop je weer te kunnen spreken maar je bent snel in gesprek. Ik ben hartstikke blij dat dit al uitgekomen is.Dikke zoen, Elisa randstad.




Ervaring van Elisa met medium Donna   Ervaring van Elisa met medium Donna   Ervaring van Elisa geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Hoi Tineke.
Dankjewel voor de accurate voorspelling en de broodnodige hulp in mijn verward brein af en toe.
Tot later.




Ervaring van M met medium Tineke   Ervaring van M met medium Tineke   Ervaring van M geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  lieve Dinah, helaas tekort sorry .
ik bel nog wel een keer.
Dankje wel xxx
liefs Daphne.




Ervaring van Daphne met medium Dinah   Ervaring van Daphne met medium Dinah   Ervaring van Daphne geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Dank je wel weer Anouk. Jij kan altijd, als ik weer van die "gekke" gedachten heb, beter omschrijven hoe het echt zit. Confronterend, maar is zo en daar heb ik altijd veel aan. Nu is het wel echt tijd voor aktie.
Bedankt dat je mij altijd weer aanhoort ;).




Ervaring van Rosanne met medium Anouk   Ervaring van Rosanne met medium Anouk   Ervaring van Rosanne geplaatst op 22 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsdenhaag.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsdenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsdenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumsdenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden